Osallisuus huostaanottoprosessissa : vanhempien näkökulma - Koivula, Satu (2022)
Tämän tutkielma käsitteli vanhempien osallisuuden näyttäytymistä huostaanottoprosessissa. Lisäksi selvitettiin vanhempien toiveita sosiaalityöstä saatavasta tuesta osallisuuden vahvistamisen näkökulmasta.