Ylivelkaantuminen : syyt ja seuraukset - Ripatti, Henna (2022)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli koota yhteen ja analysoida tutkimuskirjallisuutta ylivelkaantumisen syistä ja laajentaa ymmärrystä suomalaisten aikuisten taloudellisesta toimintakyvystä. Tutkimuksessa ylivelkaantumista tarkastellaan taloussosiaalityön viitekehyksen kautta. Tarkemmin määritelty tutkimuskysymys on ylivelkaantumisen syyt ja seuraukset sekä taloudellinen toimintakyky.