Sosiaalityöntekijän asiantuntijuus lastensuojelun sosiaalityössä - Mattsson, Anna (2022)
Tutkielmani aiheena on sosiaalityön asiantuntijuus lastensuojelun sosiaalityössä. Tutkimuksen teoriaosuudessa tarkastelen sosiaalityötä ja sosiaalityön asiantuntijuutta tapauskohtaisen sosiaalityön viitekehyksestä. Tarkastelen lisäksi lastensuojelun sosiaalityötä erityisalana, lastensuojelun sosiaalityöntekijän työtä ja asiantuntijuutta sekä systeemistä työtapaa.