Moniammatillisuus lastensuojelun ja psykiatrian välisessä yhteistyössä - Markkula, Laura (2022)
Lastensuojelu tekee moniammatillista yhteistyötä monen eri ammattilaisen kanssa lapsen ja perheen asioissa. Terveydenhuollon puolelta yhteistyötä tehdään usein psykiatrian toimijoiden kanssa. Eri ammattikuntien toimijat voivat toimia eri organisaatioiden ja työnantajien tehtävissä, joten käytännössä samasta organisaatiosta yhteistyötä voidaan tehdä monen eri toimijan kanssa. Pirstaleinen palvelukenttä lapsen ja perheen asioissa tuo tehtävään lisähaastetta.