Alaikäisenä ilman huoltajaa maassa olevien lasten asumisen järjestäminen : kuvaileva kirjallisuuskatsaus - Leppälä, Erja (2022)
Tämän tutkielman tarkoituksena oli selvittää, millaisin eri tavoin alaikäisenä ilman huoltajaa maassa olevien lasten asuminen voidaan järjestää ja miten siinä on onnistuttu. Tutkielmassa asumisen järjestämistä tarkastellaan teoreettiskäsitteellisestä viitekehyksestä käsin, joka käsittää pakolaisuuden ja ilman huoltajaa maassa olevan lapsen määritelmät, pakolaislapsen polun kunnan asukkaaksi ja lasten asumisen järjestämisen Suomessa.