Sosiaalityön arvot ja etiikka ekososiaalisessa viitekehyksessä - Paroll, Kaisa (2022)
Ilmastokriisi on ajankohtainen ongelma, joka vaikuttaa yhä enenevässä määrin ympäristöömme ja koko ihmiskuntaan. Toimiin kriisin hillitsemiseksi on ryhdytty laajasti niin yksilöiden kuin yhteiskuntienkin tasolla. Myös eri ammattiryhmät, kuten sosiaalityö, on viime aikoina alkanut ottaa osaa keskusteluun toimista ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.