Minulla on asiaa - kuuleeko kukaan? : lasten ja nuorten kohtaaminen ja osallisuus sijaishuollossa - Nevasaari, Anne-Maarit (2022)
Tämän kandidaatintutkielman aiheena oli lasten ja nuorten kohtaaminen ja osallisuus sijaishuollossa. Tutkielman tarkoituksena oli selvittää miten sijaishuoltoon sijoitetut lapset ja nuoret tulivat kohdatuksi sijoituksen aikana ja millaisia kokemuksia sijoitetuilla lapsilla oli osallisuudesta omiin asioihinsa. Tutkielmassa ei selvitetä lapsen kohtaamista ja osallisuutta ennen sijaishuoltoon sijoittamista.