Onko sijaa majatalossa? : paperittomien asumisen järjestäminen kirjallisuuskatsaus - Asiegbu, Sara (2022)
Paperiton on henkilö, jolla ei ole lain mukaista oleskelulupaa kyseisessä maassa. Paperittomaksi voi joutua esimerkiksi viisumin päättyessä tai kielteisen oleskelulupapäätöksen jälkeen eikä ole mahdollista palata omaan kotimaahansa. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää keinoja järjestää paperittomien asuminen. Tutkimuskysymyksenä oli: millaisin eri tavoin paperittomien asumista voidaan järjestää. Samalla tarkastelin mikä taho mahdollistaa asumisen puitteet.