Toimiva lastensuojelu : muutostyö päivittäisessä asiakastyössä - Lustila, Katri (2022)
Kandidaatintutkielman aiheena oli toimiva lastensuojelu ja muutostyö päivittäisessä asiakastyössä. Tutkielman tarkoituksena oli selvittää ja koota yhteen tutkittua tietoa siitä, millaisia tekijöitä on otettava huomioon lastensuojelun asiakastyössä, jotta se olisi toimivaa ja asiakkaan muutostyötä tukevaa. Tutkielman tavoitteena oli koota tietoa tekijöistä, joilla on vaikutusta toimivan lastensuojelun toteutumisessa sekä tuoda esille asiakkaiden ja työntekijöiden kokemuksia toimivasta lastensuojelusta.