Kokemusasiantuntijuus lastensuojelun sijaishuollossa - Kaivola, Milla (2022)
Tutkielman tavoitteena oli luoda selkeä käsitys ja ymmärrys siitä, miten kokemusasiantuntijatoiminta näyttäytyy lastensuojelun sijaishuollossa. Tarkoituksena oli laajentaa ymmärrystä niin aiheesta kiinnostuneille, kuin sosiaalityön kentällä toimiville ammattilaisille. Toteutin tutkielman kuvailevana kirjallisuuskatsauksena. Kirjallisuuskatsaus pohjautui valmiisiin tieteellisiin lähteisiin ja tutkimuksiin, eikä omaa aineistoa tutkielmaa varten kerätty. Tieteellisen tiedon rinnalla käytin läpi tutkimukseni aiheesta löytämiäni teoksia ja oppaita, joita vertailin tieteelliseen tietoon.