"Keinolla ja hinnalla millä hyvänsä" : kirjallisuuskatsaus ylivelkaantumisen aiheuttamista ongelmista - Koivisto, Ulla (2022)
Tutkielman tarkoituksena on selvittää millaisia ongelmia ylivelkaantuminen aiheuttaa. Lisäksi tarkastellaan tieteellisissä tutkimuksissa ehdotettuja keinoja ylivelkaantumisen ehkäisemiseksi. Tämä tutkielma on toteutettu kirjallisuuskatsauksena, jonka aineistona on käytetty tieteellisiä artikkeleita sekä tieteellisen kirjoittamisen kriteerit täyttäviä selvitys- ja hankeraportteja. Mukana on kaksi kansainvälistä artikkelia.