Brand-related negative engagement and spillover effect on social media - Leskinen, Anna-Riikka (2022)
Asiakkailla on nykyään merkittävä vaikuttajan rooli verkkoyhteisöissä. Asiakkaat hyödyntävät käyttäjien luomaa sisältöä tuotteiden ja palveluiden keskeisenä tiedonlähteenä. Käyttäjien luoma negatiivinen sisältö on luonteeltaan tarttuvaa ja laajasti leviävää, mikä voi vaikuttaa haitallisesti organisaatioihin ja brändeihin. Aiempien tutkimusten perusteella tarvittiin lisätutkimusta negatiivisen sitoutumisen intensiteettitasoista ja keskustelun leviämisestä.