Vastaako koulutus työelämän vaatimuksia ja löytyykö työpaikkaa omalta alalta? : vuosina 2010–2020 valmistuneiden liikunnan yhteiskuntatieteiden maistereiden kokemuksia koulutuksesta ja työllistymisestä. - Kokki, Ari-Pekka (2022)
Liikuntahallinnon, nykyään liikunnan yhteiskuntatieteiden, koulutusohjelmasta on perinteisesti työllistytty julkisen sektorin virkoihin. Yhteiskunnalliset muutokset ja tiukka taloustilanne ovat pienentäneet julkista sektoria ja sen roolia työnantajana, joka osaltaan on luonut epävarmuutta työllistymisestä tutkintoa suorittaville. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, miten liikunnan yhteiskuntatieteistä vuosina 2010–2020 valmistuneet maisterit ovat työllistyneet. Tutkimuskohteena oli myös, vastaako liikunnan yhteiskuntatieteiden koulutusohjelma tämän