Die Bedeutungen und typischen Verbindungen des Verbs schwarzfahren : Eine Korpusanalyse - Björk, Robert (2022)
Determinatiiviset yhdyssanat koostuvat aina kahdesta osasta, perusosasta ja määriteosasta, joista määriteosa tarkentaa perusosan merkitystä. Yhdyssanojen tulkinta ei kuitenkaan aina ole itsestään selvää, sillä sekä yksittäiset perusosat että yksittäiset määriteosat saattavat sisältää monia eri merkityksiä.