Beatlesin musiikin hyödyntäminen musiikinopetuksessa - Hoffman, Veikko (2022)
Tämä kandidaatintutkielma on kirjallisuuskatsaus, jossa tarkastelen The Beatles –yhtyeen musiikin hyödyntämismahdollisuuksia koulumaailmassa. Tarkastelen yhtyeen historiaa ja historiallista vaikutusta rinnastettuna peruskoulun ja lukion opetussuunnitelmien tavoitteisiin musiikkihistorian opettamiselle, sekä poimin Beatlesin tuotannosta sopivia teoksia, joita musiikinopettaja voi käyttää esimerkkinä opettaessaan musiikin eri osa-alueita.