Teknologian käytön yhteys elämänlaatuun ja masentuneisuuden tuntemuksiin ikääntyvillä ihmisillä - Holmberg, Kasperi (2022)
Ikääntyvät ihmiset käyttävät teknologiaa kasvavissa määrin ja he suhtautuvat teknologiaan pääosin myönteisesti. Ikääntyvän väestön keskuudessa esiintyy kuitenkin digitaalista eriarvoisuutta, sillä edelleen löytyy suuri joukko teknologiaa käyttämättömiä ikääntyviä ihmisiä. Tämän tutkielman tavoitteena oli selvittää, onko teknologian käyttö yhteydessä ikääntyvien ihmisten elämänlaatuun ja masentuneisuuden tuntemuksiin.