Maailman tapahtumat nuorten korvin : tutkielma uutispodcastien kiinnostavuudesta - Nousiainen, Idalotta (2022)
Tässä tutkielmassa selvitetään, mitkä asiat nuoret kuuntelijat kokevat uutispodcasteissa kiinnostavaksi: minkälaiset uutisten käsittelytavat koetaan mielenkiintoisimmaksi ja mitkä muut asiat vaikuttavat uutis-podcastin kiinnostavuuteen. Tutkielmassa esitän aiemman tutkimuksen pohjalta ominaisuuksia, joita uutispodcasteissa on hyödynnetty uusien yleisöjen tavoittamiseen ja sitouttamiseen.