Kriittinen realismi sosiaalityön suuntauksena - Hartikka, Veera (2022)
Kandidaatintutkielmassani perehdyn kriittiseen realismiin sosiaalityön tutkimuksessa käytettävänä filosofis-teoreettisena suuntauksena. Tutkielman sisältö koostuu yleisemmästä sosiaalityön teoriasuhteen pohdinnasta, sekä tarkemmasta katsauksesta kriittiseen realismiin ja sen merkityksen ja käytön analysointiin sosiaalityön tutkimuksessa.