Nuorten yksinäisyys : selittäjänä sosiaalinen, kulttuurinen ja taloudellinen pääoma - Korkalainen, Salla (2022)
Tämä tutkielma käsittelee nuorten yksinäisyyttä ja sen kuvautumista valitussa aineistossa. Lisäksi tutkimuksessa on selvitetty miten sosiaalinen, kulttuurinen ja taloudellinen pääoma selittävät nuorten yksinäisyyttä.