Cloud Asset Identification Strategy - Jolkkonen, Tomi (2022)
Tietojen ja datan suojaaminen on kriittinen toimenpide, olitpa sitten yksityishenkilö tallentamassa kuvia ja ajamassa älykästä autoa tai yritys tekemässä varmuuskopioita ja käyttämässä pilvilaskentaa. Tänä päivänä lähes kaikki laitteet ja palvelut keräävät, käyttävät sekä lähettävät tietoa tallentaen sitä useisiin eri kohteisiin. Koska dataa on paljon ja sitä pitää käsitellä monin eri tavoin, ratkaisuna on usein käyttää erilaisia pilvipalvelujen tarjoajia.