Tuottavuuden kehittäminen toiminnanohjausjärjestelmällä : case Kokkolan Halpa-Halli Oy - Mattinen, Viivi (2022)
Vähittäiskaupan alalla toimivan yrityksen on nähty olevan oman toiminnanohjausjärjestelmänsä kanssa vanhanaikainen. Tämä haastaa tehokasta työntekoa ja tuottavuutta myymälöissä. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, miten eri käytänteet, teknologiat ja järjestelmät saadaan tukemaan tehokasta työntekoa ja tuottavuutta yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä kanssa, johon liittyvät käyttöliittymät WinSKJ ja Web-SKJ. Tutkielmassa on suoritettu myös empiirinen osio kyselyhaastatteluna yrityksen myymälähenkilöstölle.