Fragmenteista kokonaisuudeksi : luonnollinen narratiivi ja tekstin tilallinen muoto Monika Fagerholmin romaanissa Amerikkalainen tyttö - Virtala, Johanna (2021)
Tässä tutkielmassa tarkastelen Monika Fagerholmin romaanin narratiivin rakentumista luonnollisen narratologian ja tekstin tilallisen muodon näkökulmista. Kohdeteoksen analyysin lisäksi vertailen ja rinnastan valittujen teorianäkökulmien tarjoamia työkaluja fragmentaarisen kertomuksen yhtenäistämisessä ja teoksen entiteetin hahmottamisessa.