Lapsen osallisuus huoltoriitojen olosuhdeselvityksissä - Tarnanen, Elina (2022)
Tämän tutkielman aiheena on lapsen osallisuus huoltoriitojen yhteydessä tehtävissä olosuhdeselvityksissä. Tutkimuksessa selvitetään aiempia tutkimuksia tarkastellen, miten lapsen osallisuuden ulottuvuudet näkyvät olosuhdeselvitystyön kontekstissa, miten lapsen suojelutehtävän ja osallisuuden välinen jännite tulee esiin sekä millaisia esteitä lapsen osallisuudelle nimetään.