Sosiaalinen identiteetti ja ammatillinen toimijuus teollisuusalan yrityksessä - Vehmaa, Janina (2021)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää työntekijöiden kokemuksia sosiaalisesta identiteetistä ja ammatillisesta toimijuudesta teollisuusalan yrityksessä. Tutkimuksen pyrkimyksenä oli ymmärtää, miten sosiaalinen identiteetti ja ammatillinen toimijuus näyttäytyvät työyhteisössä kympin positiosta käsin.