Peruskoulun oppilaiden psykososiaalisen tuen kokonaisuus ja sen haasteet - Vihersaari, Taru (2021)
Oppivelvollisuusikä on Suomessa korotettu 18 ikävuoteen ja laki on tullut voimaan vuonna 2021, joten on ajankohtaista tarkastella peruskoulun toimintaa ja sen sisältämän psykososiaalista tukea. Myös aikaisemmat työtehtäväni peruskoulussa ovat myös innoittaneet opinnäytetyön aiheen tarkasteluun. Tutkimustehtäväni on tarkastella peruskoulussa toteutettavaa psykososiaalista tukea, sen kokonaisuutta ja sen toimivuutta.