Operatiivista johtamista tukevan suorituskykymittariston kehittäminen pienelle taloushallinnon organisaatiolle - Junni, Sonja (2022)
Tämän pro-gradu -tutkielman tavoitteena oli selvittää, miten pieni taloushallinnon yritys voi hyötyä suorituskyvyn mittauksesta, miten pienen yrityksen erityispiirteet vaikuttavat mittariston kehitysprosessiin, kuinka prosessi toteutetaan ja kuinka muodostetaan pienelle taloushallinnon organisaatiolle sen tarpeisiin sopiva suorituskykymittaristo.