Yliopisto-opiskelijoiden näkemyksiä stressinhallinnan edistämisestä - Hirvonen, Anniina (2020)
Stressi on varsin yleinen ilmiö yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa. Opiskelijoille stressiä voivat aiheuttaa erilaisten opintoihin liittyvien asioiden lisäksi elämänvaiheeseen liittyvät muutokset. Liiallisella stressillä voi olla laajoja negatiivisia vaikutuksia hyvinvoinnille. Opiskelijat haluavat tukea stressinhallintaan. Apua stressinhallintaan voidaan tarjota erilaisilla ohjelmilla.