"Se musiikki niinku vei mut sinne tunteisiin" : esikouluikäisten lasten ajatuksia ja ohjaajan havaintoja MusaPeda-toiminnasta - Suontama, Essi (2021)
Tämä tutkimus on laadullinen tutkimus, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa Espoon kaupungin varhaiskasvatuksessa käytössä olevasta MusaPeda-toimintamallista. Tutkimuksessa selvitetään lasten ajatuksia siitä, miten he kokevat MusaPeda-tominnan sekä ohjaajan havaintoja asioista, joita nousee esiin tutkittavassa MusaPeda-ryhmästä. Tutkimuksen tavoitteena on osoittaa, että MusaPedan avulla voi varhaiskasvatuksessa musiikillisella pienryhmätoiminnalla työskennellä lasten kasvun ja kehityksen tukemiseksi juuri niissä asioissa, mitkä ryhmässä olevien lasten tarpeista nousevat.