Kuorien käyttö yrityksissä - Ojala, Jere (2021)
Kuoret ovat yksi vanhimmista ja olennaisimmista tietotekniikan innovaatioista, jotka ovat aktiivisessa käytössä nykypäivänäkin. Kuorissa on kuitenkin useita iän tuomia ongelmia, jotka tulevat esiin varsinkin ympärillä kehittyvän teknologian myötä. Tässä tutkielmassa tavoitteena on kartoittaa syitä, mikä saa IT-alan ihmiset käyttämään kuorta varsinkin yritysten sisällä. Samalla katseltiin vaihtoehtoisia innovaatioita kuoren tilalle. Tutkimus suoritettiin kyselytutkimuksena, jossa alan ihmiset saivat vastata keskeisiin kysymyksiin avoimesti. Vastaukset analysoitiin sisällönanalyysilla. Vastauksissa ilmaantuneet maininnat laskettiin ja eniten esiintyneiden mainintojen pohjalta tehtiin päätelmiä verraten niitä kuoren teoriaan.