_version_ |
1809901098214883328
|
annif_keywords_txtF_mv |
plankton
ravinto
ravintoarvo
biomolekyylit
biomassa (teollisuus)
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p3053
http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
http://www.yso.fi/onto/yso/p14080
http://www.yso.fi/onto/yso/p27773
http://www.yso.fi/onto/yso/p6170
|
author |
Malin, Marko
|
author2 |
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
Faculty of Sciences
Bio- ja ympäristötieteiden laitos
Department of Biological and Environmental Science
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Ympäristötiede
Environmental science
40151
|
author_facet |
Malin, Marko
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
Faculty of Sciences
Bio- ja ympäristötieteiden laitos
Department of Biological and Environmental Science
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Ympäristötiede
Environmental science
40151
Malin, Marko
|
author_sort |
Malin, Marko
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Bio- ja ympäristötieteiden laitos
|
faculty_txtF |
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
|
first_indexed |
2021-12-16T21:58:56Z
|
format |
Pro gradu
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Pro gradu
|
free_online_boolean |
1
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan</title><creator>Malin, Marko</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Bio- ja ympäristötieteiden laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Biological and Environmental Science</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Ympäristötiede</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Environmental science</contributor><contributor type="oppiainekoodi">40151</contributor><subject type="other">seston</subject><subject type="other">syanobakteeri</subject><subject type="yso">rasvahapot</subject><subject type="yso">terveysvaikutukset</subject><subject type="yso">plankton</subject><subject type="yso">levät</subject><subject type="yso">aminohapot</subject><subject type="yso">ravinto</subject><subject type="yso">järvet</subject><subject type="yso">sterolit</subject><subject type="yso">ravintoverkot</subject><available>2021-12-16T12:10:34Z</available><issued>2021</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master’s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/79003</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202112165987</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202112165987</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/79003/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202112165987.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202112165987.pdf" type="application/pdf" length="3115902" sequence="1"/><recordID>123456789_79003</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_79003
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-09-03T10:50:37Z
|
main_date |
2021-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2021
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/79003\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202112165987.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202112165987.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
publication_first_indexed |
2021-12-16T21:58:56Z
|
publishDate |
2021
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Malin, Marko
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
seston
syanobakteeri
rasvahapot
terveysvaikutukset
plankton
levät
aminohapot
ravinto
järvet
sterolit
ravintoverkot
|
subject_txtF |
Ympäristötiede
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_79003&index=0&size=large
|
title |
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
|
title_full |
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
|
title_fullStr |
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
|
title_full_unstemmed |
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
|
title_short |
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
|
title_sort |
välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
|
title_txtP |
Välttämättömien biomolekyylien saatavuuden vaikutus eri eläinplanktonsukujen ravintoarvoon ja biomassaan
|
topic |
seston
syanobakteeri
rasvahapot
terveysvaikutukset
plankton
levät
aminohapot
ravinto
järvet
sterolit
ravintoverkot
|
topic_facet |
aminohapot
järvet
levät
plankton
rasvahapot
ravinto
ravintoverkot
seston
sterolit
syanobakteeri
terveysvaikutukset
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/79003
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202112165987
|
work_keys_str_mv |
AT malinmarko välttämättömienbiomolekyyliensaatavuudenvaikutuserieläinplanktonsukujenravintoarvoonj
|