Konformikuvaukset ja hyperbolinen metriikka - Heimari, Eero (2021)
Tutkielmassa esitellään konformikuvauksia ja niiden merkitystä hyperbolisen geometrian malleissa erityisesti hyperbolisen metriikan suhteen. Tutkielmassa esitellään Poincarén kiekkomallin hyperbolinen metriikka ja tämän avulla määritellään hyperbolinen metriikka myös mielivaltaiselle yhdesti yhtenäiselle alueelle.