Miten naispoliitikoista puhutaan Twitterissä? : kriittinen diskurssianalyysi Sanna Marinin hallitusta käsittelevästä sukupuolikeskeisestä puheesta - Liimatainen, Ella (2021)
Tutkielman tarkoituksena on pyrkiä kuvailemaan erilaisia sukupuolta korostavia puhetapoja Twitterissä koskien pääministeri Sanna Marinia ja hänen hallitustaan. Kiinnostuksen kohteena on myös selvittää, millaisia representaatioita naiseudesta ja naisjohtajuudesta tarkastellut twiitit luovat ja ylläpitävät. Tutkielmassa hyväksytään feministisen representaatiotutkimuksen käsitys siitä, että sukupuolta tuotetaan erilaisten esitysten avulla. Tutkielma nojaa sosiaalisen konstruktionismin näkemykseen maailman kielellisestä rakentuvuudesta.