Changes in the consumption habits and their sustainability during and after the COVID-19 pandemic - Kaijalainen, Hanna (2021)
Vuonna 2020 alkanut maailmanlaajuinen koronaviruspandemia on merkittävästi vaikuttanut ihmisten jokapäiväiseen elämään sen alkamisesta lähtien. Tämän globaalin terveyskriisin myötä ihmiset ovat muuttaneet kulutustottumuksiaan sopeutuakseen vallitseviin olosuhteisiin. Tämä onkin herättänyt tutkimuskirjallisuudessa kysymyksen siitä, voisiko tämä kriisi tarjota mahdollisuuden siirtymälle kohti kestävämpää kuluttamista.