Digitalisaation vaikutukset työhyvinvointiin ja työtyytyväisyyteen - Sissonen, Johanna (2021)
Digitalisaatiota, työhyvinvointia ja työtyytyväisyyttä on tutkittu paljon. COVID -19 muutti työntekoa ja suurin osa työntekijöistä joutui siirtymään lyhyessä ajassa etätyöhön. Etätyöskentely on puolestaan nostanut esiin uusia työhyvin vointiin ja työtyytyväisyyteen liittyviä seikkoja. Olemme siirtyneet uudelle aika kaudelle työnteossa ja etätyöstä on tullut uusi normaali. Tämän tutkimuksen ai heena oli työn digitalisaatio ja etätyöskentely. Tutkimuskysymyksenä oli, miten työn digitalisaatio on vaikuttanut työhyvinvointiin ja työtyytyväisyyteen? Tutki muskysymykseen vastattiin käyttämällä tutkimusmetodina kirjallisuuskatsausta, jossa käytiin läpi lukuisia aineistoja, joissa oli käsitelty työtyytyväisyyttä ja digi talisaatiota. Kirjallisuuskatsauksen avulla voitiin luoda aiheesta kokonaiskuva. Kirjallisuuden etsimiseen tässä työssä on käytetty Google Scholar ja JYKDOK - tietokantoja. Työhyvinvointi on merkittävässä asemassa yrityksen menestyksen näkökulmasta. Hyvinvoiva työntekijä on tuottelias ja luova.