Ulkoisten kilpailutekijöiden vaikutus case-yrityksen kilpailukykyyn - Hänninen, Sarah (2021)
Kandidaatin tutkielmassa on analysoitu kaupan alalla toimivan yrityksen ulkoista kilpailuympäristöä. Tutkielmassa on selvitetty, miten ulkoinen kilpailuympäristö huomioidaan case-yrityksen päätöksenteossa ja miten se pystyisi parantamaan kilpailukykyään.