Ruokajärjestelmän toimijoiden näkemyksiä reilusta ruokamurroksesta - Ervasti, Aino (2021)
Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää Suomen ruokajärjestelmän toimijoiden näkemyksiä reilusta ruokamurroksesta. Reilu ruokamurros tarkoittaa ruokajärjestelmän rakenteellista kestävyysmurrosta sosiaalisesti oikeudenmukaisella tavalla. Reilun ruokamurroksen tavoitteena on muutos kestävään ja ilmastoystävälliseen ruokajärjestelmään muutoksen sosiaalinen oikeudenmukaisuus huomioiden.