Miksi tunteminen väsyttää? : myötätuntouupumus ja myötätuntotyytyväisyys lastensuojelutyössä - Turtiainen, Outi (2021)
Tutkielman tarkoitus oli selvittää myötätuntouupumuksen merkitystä lastensuojelutyössä, mitkä tekijät edesauttavat myötätuntouupumuksen syntyä, mitkä taas tukevat myötätuntotyytyväisyyttä. Selvitin myös millaista ennaltaehkäisevää tukea lastensuojelutyö työntekijöilleen voi tarjota.