Vaikuttava lastensuojelun tehostettu perhetyö - Spännäri, Jonna (2021)
Tutkimukseni tehtävänä on selvittää, millaista on lastensuojelun vaikuttava tehostettu perhetyö. Tavoitteena tutkimuksessani on tuottaa tietoa tehostetun perhetyön vaikuttavuudesta, jotta työskentelystä saataisi mahdollisimman vaikuttavaa, asiakaslähtöistä ja sitä kautta myös kustannustehokasta.