Vertaisverkostosta voimaa asukkaiden energiatehokkuustoimiin - Merikari, Anna (2021)
Ilmastokriisi pakottaa ihmiset pienentämään hiilijalanjälkeään, ja toimia täytyy tehdä muun muassa asumisen energiatehokkuuden suhteen. Tämä tutkielma käsittelee vertaisverkostoitumista väylänä vuorovaikutuksen luomiseen ja energiatehokkuustoimiin asukasaktiivien keskuudessa. Tutkielman maantieteellisenä alueena on Helsingin Länsi-Herttoniemen asuinympäristö, joka on kokonaisuudessaan arvotettu maakunnallisesti arvokkaaksi kulttuuriympäristöksi.