Yksinäisyyden ylisukupolvisuus : siirtyykö yksinäisyys vanhemmilta lapsille? - Pilkama, Laura (2021)
Tämän tutkielman tarkoitus on tutkia, periytyykö yksinäisyys ylisukupolvisesti. Sen lisäksi tutkielma selvittää vanhemmuuden yksinäisyyden taustatekijöitä ja vanhemman yksinäisyyden vaikutusta lapsiin.