Kohtaamisia suomalaisessa systeemisessä lastensuojelussa : asiakasnäkökulma hyvään kohtaamiseen - Räisänen, Maarit (2021)
Tutkimustehtävänäni oli selvittää kandidaatin tutkielmassani kirjallisuuskatsausta tutkimusmenetelmänä käyttäen, miten asiakkaat määrittelevät hyvän kohtaamisen suomalaisessa systeemisessä lastensuojelun toimintamallissa. Aineisto tutkimukseen on valittu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusjulkaisuista. Lastensuojelun kehittäminen systeemisen toimintamallin avulla on ajankohtaista ja jatkuu nykyisellä Sanna Marinin hallituskaudella, jonka vuoksi siihen liittyvää keskustelua on tärkeää käydä eri näkökulmista.