"Mitä jos huomennakin on pöljä päivä ja tulee tehtyä töllöntöitä" : kiusaaminen varhaiskasvatusikäisille suunnatuissa kuvakirjoissa - Ekosaari, Venla (2021)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää monipuolisesti, sitä miten kiusaamisilmiö näyttäytyy varhaiskasvatusikäisten kuvakirjoissa. Kiusaamisilmiö on ollut aina ajankohtainen aihe ja sitä on tutkittu melko vähän varhaiskasvatuksen ympäristössä. Tutkimuksen tulosten perusteella voidaan sanoa, että kiusaaminen näyttäytyy monipuolisena ilmiönä kuvakirjoissa.