«Посмотрите, как себя вели эти якобы-демократы» : репрезентация политического движения в Москве летом 2019 года в ток-шоу канала «Россия 1». (Moskovan kesän 2019 poliittisen liikehdinnän representaatio valtiollisen Rossija 1 -televisiokanavan talk-show’ssa.) - Ervasti, Fanni (2021)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoitus on selvittää, miten Moskovan kaupunginduuman vaaleja edeltäviä laajoja mielenosoituksia representoidaan valtiollisen Rossija 1 -televisiokanavan talk show’ssa Večer s Vladimirom Solovʹevym. Mielenosoitukset syttyivät, kun Moskovan vaalilautakunta eväsi useilta oppositioehdokkailta pääsyn 8.9.2019 pidettyihin vaaleihin. Opposition edustajat ja heidän tukijansa pitivät päätöstä vilpillisenä. Tutkimuksen teema on ajankohtainen, sillä opposition tilanne Venäjällä on epävakaa esimerkiksi mediaa koskevan kiristyneen lainsäädännön takia, joka vaikeuttaa eritoten riippumattomien medioiden työtä.