Ulkopuolisuutta ja kelpaamattomuutta : nuorten yksinäisyydestä nuorten kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten valossa - Vanhoja, Ulla (2021)
Nuorten yksinäisyydestä nuorten kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten valossa