Hellyn lause - Siiskonen, Otto (2021)
Tutkielmassa tutustutaan konveksin geometrian peruskäsitteisiin ja todistetaan Hellyn lause, joka on yksi osa-alueen merkittävimpiä tuloksia. Lisäksi esitellään Hellyn lauseen historiaa ja siihen liittyviä sovelluksia.