Tilintarkastajien kokemuksia etätyöstä koronapandemian aikana - Nyrhinen, Henrik (2021)
Koronapandemia siirsi tilintarkastajat ja monen muun alan työntekijät etätyöhön maailmanlaajuisesti vuonna 2020. Se vaikutti merkittävästi tilintarkastajiin ja heidän työhönsä. Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin auktorisoitujen tilintarkastajien kokemuksia etätyöstä sen aikana sekä pyrittiin selvittämään, mitä kehitettävää etätyössä on tilintarkastuksen näkökulmasta. Tutkimus keskittyi Big four-tilintarkastusyhteisöihin ja niiden työntekijöiden kokemuksiin koronapandemian aikana.