Ammatillisen osaamisen kehittäminen ja sen johtaminen kunta-alalla - Satosaari, Sanna (2021)
Tässä Pro Gradu-tutkielmassa tutkitaan henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämistä ja sen johtamista kunta-alalla. Tutkimuksen tehtävänä on selvittää, minkälainen prosessi osaamisen kehittäminen on, ja millaisina asioina se näyttäytyy työntekijöiden silmin. Tutkimuksessa tarkastellaan, miten johtajuudella voidaan tukea henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämistä.