Päähenkilön kirjoittajaidentiteetti Elena Ferranten Napoli-sarjassa - Paunonen, Reetta (2021)
Tutkielma käsittelee päähenkilön kirjoittajaidentiteettiä Elena Ferranten Napoli-sarjassa. Tutkielma tarkastelee myös muuta aineistossa ilmenevää kirjoittajuutta ja tämän vaikutusta päähenkilön kirjoittajaidentiteettiin. Lisäksi tutkielma nostaa tarkasteluun kirjoittajan tunteet osana kirjoittajaidentiteetin rakentumista.