The magic of diverting focus : how Donald Trump tweeted away the blame after the impeachment inquiry announcement - Ryyttäri, Monika (2021)
Yhdysvaltojen 45. presidentti Donald Trump tunnetaan aktiivisuudestaan Twitter-palvelussa, jossa hän kommentoi laajasti erilaisia maailmantapahtumia. Syyskuussa 2019 uutisoitiin, kuinka Trumpia kohtaan aloitettaisiin virkasyytöstutkinta. Trump kommentoi virkasyytöstutkintaa äänekkäästi Twitterin kautta.