"Ja siel oli se meijän mesta!" : nuorten kokemuksia merkityksellisistä ympäristöistä - Räsänen, Maiju (2021)
Tutkielma käsittelee ihmiselle merkityksellisten ympäristösuhteiden muodostumista. Tutkimus on tapaustutkimus työpajanuorten ympäristökokemuksista koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan aikana. Tutkimuksen aineisto koostuu kahdeksan nuoren kokemuksista, jotka koottiin kahdessa puolistrukturoidussa teemahaastattelussa Nuorten taidetyöpajalla keväällä 2020. Tutkielma on aineistolähtöinen ja analyysia ohjaa fenomenologinen tutkimusote.